faq.rollspelshornan.se : PmWikiSv / PmWiki Sv
PmWiki Sv

faq.rollspelshornan.se

PmWiki är ett WikiWikiWeb-system utvecklat av Patrick Michaud i scriptspråket PHP. PmWiki har primärt skapats som ett verktyg för att enkelt skapa och underhålla webbplatser bland medförfattare.

Den här webbplatsen använder version pmwiki-2.1.26. Programvaran sprids fritt enligt GNU General Public License (GPL) och kan laddas ner från http://www.pmichaud.com/pub/pmwiki. Dokumentation är tillgängligt via länken Dokumentation.

PmWiki är ett registrerat varumärke av Patrick R. Michaud (http://www.pmichaud.com).

Sidan senast ändrad 2005–10–11 kl. 12:24