Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/userC/c0023400/public_html/faq.rollspelshornan.se/cookbook/totalcounter.php on line 240

Warning: rmdir(wiki.d/.total.counter.lock) [function.rmdir]: No such file or directory in /home/userC/c0023400/public_html/faq.rollspelshornan.se/cookbook/totalcounter.php on line 304
faq.rollspelshornan.se : OGL / Fråga 38
OGL /
Fråga 38
Sök:  

Frågor och svar

faq.rollspelshornan.se

« Är OGL bättre en vanlig upphovsrätt? | OGL | Kan OGL “smitta” andra verk? »

38. Var kan man hitta SRD:n någonstans?

Det finns flera sätt att få tag på System Reference Document:




« Är OGL bättre en vanlig upphovsrätt? | OGL | Kan OGL “smitta” andra verk? »

Sidan senast ändrad 2005–10–02 kl. 11:17

Skriv ut

© Peter Brink 2005