Om
Sök:

Frågor och svar

faq.rollspelshornan.se

Om Rollspelshörnan

Rollspelshörnan är en svenskspråkig rollspelssajt som har två huvudsyften, dels ska Rollspelshörnan vara ett forum för diskussioner om rollspel, olika rollspelsystem och rollspelsvärldar. Dessutom ska Rollspelshörnan vara ett forum för dem som vill skapa egna rollspel, rollspelsäventyr och rollspelssupplemet. Här finns mallar, verktyg och andra nyttigher som är bra att ha när man skriver eget. Det finns en FAQ om upphovsrätt relaterat till rollspel. Du kan också få publicera egna artiklar. Det finns också länkar till andra informationskällor på nätet.

Här kan ni läsa våra användningsvillkor och vår inställning till hur information om användarna får användas.

Ni kan också mejla administratören om ni har ytterligare frågor.

Sidan senast ändrad 2005–05–02 kl. 21:20

Skriv ut

© Peter Brink 2005