Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/userC/c0023400/public_html/faq.rollspelshornan.se/cookbook/totalcounter.php on line 240

Warning: rmdir(wiki.d/.total.counter.lock) [function.rmdir]: No such file or directory in /home/userC/c0023400/public_html/faq.rollspelshornan.se/cookbook/totalcounter.php on line 304
faq.rollspelshornan.se : FAQ / Open Source
FAQ /
Open Source
Sök:  

Frågor och svar

faq.rollspelshornan.se

Vanliga frågor och svar → Open Source

av Peter Brink

Ställ en fråga


Frågor:

  1. Syftet med denna FAQ
  2. Vad menas med “open source”?
  3. Vad menas med “open content”?
  4. Vad menas med en “licens”?
  5. Vad är en öppen källkods eller öppet innehålls licens?

Alla frågor sammanställda i ett enda dokument (lämpligt för utskrift).

Inkludera denna sida


[ Vanliga frågor & svar ]

Denna sida har visats 31 gånger.

Sidan senast ändrad 2006–01–15 kl. 21:17

Skriv ut

© Peter Brink 2005